Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

Vi forsøker alltid å starte monteringen samme dag som kjøkkenet blir levert. Blir kjøkkenet levert av Strai eller Norema ringer vi deg så snart kjøkkenet har ankommet Stavanger for å avtale tidspunkt for montering. For å starte monteringen er det viktig at nødvendig forarbeid er gjort. Noen ganger må monteringen utsettes dersom kunden eller en håndverker ikke er ferdig med maling eller annet som må gjøres før montering.

Overlat hele jobben til oss, så går prosjektet på skinner og tidsfrister overholdes.

Vi monterer det du ønsker! Vi monterer naturligvis fra våre samarbeidspartnere Norema og Strai kjøkken og bad. Har du kjøpt kjøkken fra andre leverandører som for eksempel IKEA, Kvik, Epoq, Sørlandskjøkken, Huseby eller JKE Design monterer vi det gjerne for deg. Vi er konkurransedyktige på pris så hør alltid med oss i Knut’s Montasje før du bestiller montering.

Vi kommer på befaring og gir deg et pristilbud. Vi priser per skap som skal monteres, og kan i flere tilfeller komme med en lavere pris enn andre montører med andre prismodeller.

Trenger du i tillegg å rive ned eller sette opp vegger, spikerslag eller andre behov, prissettes prosjektet avhengig av materialer som må kjøpes og antatt tidsbruk. Dersom det er behov for elektriker, rørleggere, murere eller andre håndverkere benytter vi våre underleverandører.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale og befaring.

Vi bruker mellom to til fire dager på å montere et kjøkken. Tiden det tar avhenger selvfølgelig av størrelsen på kjøkkenet.

Utover tiden selve monteringen tar må du beregne ekstra tid dersom du skal rehabilitere kjøkkenet. Skal det elektriske oppdateres, rør flyttes, vegger rives eller bygges må du beregne ekstra tid. Vi har gode samarbeidspartnere på områdene som sikrer god flyt i prosjektet slik at tidsplanen holdes.

Vi får jobben gjort! På bare noen dager er ditt nye kjøkken klart til å tas i bruk.

Vi tar oss av kontrollmåling av kjøkkenet ditt og står da som ansvarlig for at målene er 100% riktige i forhold til det som er bestilt. Målene på kjøkkenet må være helt riktige for et fint resultat. Ingenting er viktigere når du bestiller nytt kjøkken enn at målene er nøyaktige og riktige. Prisen for kontrollmåling starter på 1.500 kroner. Det kan bli dyrt å måle feil, dersom kjøkkeninnredningen du mottar ikke passer. Du må ta hensyn til lister, skråtak, vinkler, eventuell skjevhet i tak eller vegger, stikkontakter og annet som påvirker målene. Mange av våre kunder setter stor pris på at vi gjør denne jobben for dem.

Nei, du bør ikke sette kjøkkenet direkte på parketten eller laminatgulvet. Da låser du gulvet og kan også miste garantien og reklamasjonsretten på ditt gulv. Vi bygger med sokkel under, skjærer bort gulvet under kjøkkenet eller finner andre løsninger. Det gjør det også enklere å legge nytt gulv ved en senere anledning.

Kjøkkeninnredning og særlig med benkeplater av granitt og marmor er svært tungt for gulvet. Det låser parketten og hindrer den i å bevege seg. Tre er et levende materiale og vil bevege seg og endre seg fra sommervarmen til vinterkulden. Det er viktig at gulvet får flyte.

Hvordan det skal løses hos deg planlegges på befaringen. Gjennom årenes løp har vi møtt på en rekke ulike problemstillinger mellom gulv og kjøkken, men vi finner alltid en god løsning.

Du trenger bare å flytte rør hvis du skal endre plass på vanntilkoblet utstyr. Dersom du flytter plass på vask, oppvaskmaskin eller andre hvitevarer som bruker rør, kan det være behov for rørlegger. Hvis du vil flytte hele kjøkkenet til et annet rom må det også rørlegges på nytt. Skal du totalrenovere et eldre hus anbefaler vi gjerne å oppgradere rørene samtidig. På befaring ser vi fort om det er behov for flytting av rør for å bygge ditt nye drømmekjøkken. Vi samarbeider med dyktige rørleggere gjør alt klart til ditt nye kjøkken.

Vi hjelper deg med planlegging, riving av vegger, sammenslåing av rom, avretting av vegger og det som må til for at du skal få drømmekjøkkenet. Kjøkkenet er et viktig rom og samlingssted, så drøm stort og ikke nøy deg med en halvveis løsning. Vi har sett de fleste problemer før og har mange smarte løsninger.

Selvsagt kommer vi på gratis befaring. Da får vi lagt en plan for videre prosjekt. Uansett om du skal rehabilitere, totalrenovere, få nytt kjøkken eller en skreddersydd garderobe kan vi komme på befaring til deg. De fleste av våre kunder holder til i Rogaland. Vi reiser på befaring til blant annet Sandnes, Stavanger, Sola og Jæren, men vi reiser også til hytter i Sirdalen og Ryfylke.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale og tidspunkt for befaring.

Ofte må det elektriske fornyes dersom det forrige kjøkkenet er laget for en god del år siden og de elektriske kursene ikke er oppgradert. Når du bygger nytt, må du forholde deg til dagens standarder og regler. Nå er det påbudt med komfyrvakt, det anbefales waterguard og platetoppen/induksjonstopp skal ha en egen kurs på 20 ampere eller mer. Det er mange elektriske apparater på kjøkkenet og ved å installere separate kurser kan de brukes samtidig uten at sikringen går. Det vil du sette pris på når du skal lage middag til store selskaper eller julemiddagen skal være klar før gjestene kommer.

Når vi i Knut’s Montasje tar oss av oppussingen kontakter vi en av elektrikerne vi samarbeider med for å sikre at alt det elektriske blir like nytt som kjøkkenet.

Kjøkken-, baderomsinnredning og andre ekstra tunge hyller og skap bør festes til spikerslag i veggens bærekonstruksjon. Allerede på befaring sjekker vi hvor du har spikerslag og om disse er i riktig høyde i forhold til den nye kjøkkeninnredningen som skal monteres. Vi setter inn nytt spikerslag før vi starter på jobben dersom det er nødvendig.

Ja, vi har dyktige tømrere som kan totalrenovere rom eller hele bygg. Vi tar full prosjektledelse og tar jobben fra riving til siste montering om ønskelig. Dialogen med malere, elektriker, rørleggere, murere og de underleverandørene ditt prosjekt krever tar vi oss også av. Du trenger kun å forholde deg til din kontaktperson hos oss. La oss ta oss av totalrenoveringen for å få et prosjekt som går etter planen.

Kontakt oss i dag for å fortelle om ditt prosjekt.

Størrelsen og kompleksiteten på prosjektet påvirker hvor mye det koster. Vi kommer gjerne på befaring og vil da gi deg et pristilbud. Nødvendige materialer er inkludert i prisen. Vi har gode avtaler og får en rimeligere pris, noe som kommer våre kunder til gode.

Det skreddersydde pristilbudet forutsetter at vi ikke oppdager skjulte feil og mangler. River vi vegger i eldre hus kan det dukke opp mye rart. Oppdages større feil som for eksempel råte i veggene avtaler vi med deg som kunde hva vi gjør videre og hva det vil koste.

Fortell oss om ditt prosjekt. Vi er alltid klare til å gi gode råd og befaring.

Vi bidrar med avretting. Har du skjeve vegger eller gulv kan vi avrette slik at eventuell ny kjøkkeninnredning og annet får et fint resultat. Du merker ikke alltid selv at gulv eller vegger er skjeve. Det ser vi fort på befaring. Vi har dyktige tømrere som har mye erfaring med avretting.

Vi har stor bredde i det vi jobber med og kan hjelpe med det meste. Vi jobber med renovering, rehabilitering og montering både innendørs og ute. Vi jobber både med privatpersoner og næringskunder. Våre tømrere bytter kledning, vinduer, legger terrasser, river innendørs, bygger opp nye rom og vegger. Vi monterer kjøkken, baderomsinnredning og skreddersyr garderober for å nevne noe. Prosjektene våre er alt fra små oppdrag med enkle monteringer hos privatpersoner til store rehabiliteringsprosjekt for en hel blokk eller borettslag.

Vi tar oss av alt knyttet til montasje her hos Knut’s Montasje.